KIJK en KLIK 2


Klik op de foto's en u ziet het resultaat van KIJK & KLIK, fotoles voor kinderen uit de Dapperbuurt. Tien kinderen van zeven tot tien jaar hebben twee middagen enthousiast gefotografeerd. Ze werkten in kleine groepjes onder begeleiding van stagiaires.

De kinderen hebben een fotoreportage gemaakt over buurthuis De Werf. Want door bezuinigingen gaat De Werf in 2011 waarschijnlijk dicht. De kinderen fotografeerden hun geliefde buurthuis: de speelzolder met kasten vol speelgoed en knutselspullen, de mooi versierde kleuterruimte, juf Paula, de ruime gymzaal, de oude buitenkant, de straat, het rode plein en natuurlijk… elkaar.

Van de mooiste foto's is een expositie gemaakt. De foto's zijn van: Ebony, Elias, Hajar, Harjot, Ilias, Khalid, Mariah, Wassima, Yasmin en Youssef. Met dank aan Paula Sjobbema van buurthuis De Werf (Dynamo) en de stagiaires Jacinta en Leonie.

KIJK en KLIK is bedacht en georganiseerd door Dorette Evers. Met dank aan: Stadsdeel Oost, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Dynamo en Bewoners aan het Stuur.

kijk_en_klik_2 kijk_en_klik_2 kijk_en_klik_2
kijk_en_klik_2 kijk_en_klik_2 kijk_en_klik_2
kijk_en_klik_2 kijk_en_klik_2 kijk_en_klik_2